Menüü

VÄIKSEM PORTS

  • Carpaccio Vittore 13
  • toormarineeritud veise välisfilee /parmesan / chimichurri / roheline
  • Põllult pannile 11
  • safranifennel / granaatõun / kinoa / tahhiini-sidrunikaste
  • Krevett ja melon 13
  • grillitud krevetid / roheline salat / caesari kaste / parmesan / melon
  • Äkine  14
  • kohatartar / avokaado / soolatud munakollane / seesami-ingverikaste
  • Böff15
  • veisefilee / praesai / krõbe kappar
  • Merekarbid  15
  • sinimerekarbid / valge vein / kookospiim / sibul / sidrunhein / röstsai
  • Kitsepiimast krõbe juust 13
  • kitsejuust / murakamoos / roheline salat / marineeritud aedviljad / pähklid
  • Weise suupistevalik kahele26
  • carpaccio / kohaäkine / kuivatatud sink / juust

PEATUS ALLIKAL

  • Pardi ramen 12
  • part / munanuudlid / paksoi / muna
  • Kalamehejutud 9
  • selge angersägasupp / köögiviljad / till

SUUREM PORTS

  • Pista põske 18
  • pikalt küpsenud veisepõsk / pastinaak / rohelise herne tšatni
  • Burger traditsioonidest 17
  • käsitöö lihaweisepihv / võine kukkel / hapukurk / juust / Caesari kaste / friikartulid
  • Muhe lammas 18
  • lambakotlet / ürdised köögiviljad / küpsetatud küüslauk / mündikaste
  • Merest taldrikule 18
  • kohafilee / krõbe kate / köögiviljad / vähi-valge veini kaste
  • Aus taime 14
  • tempura portobello / köögiviljad /herne tšatni / seenemajo
  • Õrrelt potti 16
  • krõbe kana / avokaado /seesam / pikantne porgand
  • Ehe ja maane 17
  • suitsune siga / grillitud kapsas /soolane maapähkel / austerservikukaste
  • Tiigerkrevetid 20
  • beluuga läätsed / konjaki-võikaste / ürdiõli
  • Uruguay lihaveise antrekoot 28
  • grillitud Uruguay lihaveise antrekoot / ürdised köögiviljad / punase veini ja mustsõstrakaste

TÄPSELT PARAS PORTS

  • Ajatu klassika 8
  • mango brüleekreem / meekrõps / vaarikakaste
  • Õhuline unelm 8
  • granadillivaht / kastanikreem / krõbedik / kuusevõrsesiirup
  • Hea kook 5
  • iga päev uued maitsed, küsi teenindajalt
  • Mõnusalt mõru 8
  • šokolaadimousse / vanillijäätis / marjad

infot allergeenide kohta küsi teenindajalt!